¡I tornarem a repetir!

Un dia genial! Després d’intentar recuperar l’aturada de les vacances de primavera durant els entrenaments d’aquestes últimes setmanes, sense gaire èxit, ja que les condicions meteorològiques i físiques no havien estat les propícies, ens va arribar una de les primeres cites programades per a aquest últim trimestre. Aquest dissabte 21/04/2018 vam assistir a una Trobada de les importants de la temporada. I … per què aquesta importància i transcendència? Perquè era una Trobada on assistien diversos Clubs veïns, propers a nosaltres, i anava a ser amb assistència nombrosa. Club Rugby Alella, Club Rugby Spartan Granollers, Rugby Club Mataró (al final no van poder assistir) i l’amfitrió Associació Rugby La Tordera.

El dia perfecte, assolellat, calorós; un dia plàcid de primavera disfressat d’estiu. Els adversaris; doncs alguns ja ens coneixem, un parell de nois grans, perdó molt grans, i un altre parell ràpids i perillosos.

Vam poder veure els Falcons divertir-se desplegant el seu joc al costat d’altres nois que s’inicien en aquest esport. Fa pocs anys era impensable veure a tants nens d’aquestes edats jugant al rugbi a la nostra vila, el que ens fa gaudir de l’auge d’aquest esport en el present i somiar amb els fruits que donaran aquestes llavors en el futur. Seria molt bonic veure una cosa semblant tirant la vista endavant i amb Trobades com el d’aquest dissabte és com millor es fomenta aquest somni.

La preuada pilota oval saltava de mà en mà fins arribar a la banda esquerra i tornava a saltar de mà en mà fins arribar a la banda dreta per, a continuació, tornar a la banda contrària a una ziga-zaga inacabable, una mica lent però acompassat i molt efectiu. Podríem desgranar altres mil detalls del joc dels nostres nois o parlar de boniques estampes que res té a veure amb el joc, o dels errors que vam cometre i ens ensenyen el que encara ens queda per aprendre. Però el que subscriu es queda amb aquest detall, amb aquest ziga-zaga etern, elegant i hipnotitzador.

Meravellós també va ser veure com l’equip “se vino arriba” en moltes ocasions, o veure la gran Trobada que van fer molts dels nostres jugadors, o la bona evolució d’altres, el bona feina dels àrbitres, el saber guanyar i saber perdre de tots els equips , la bona organització, el sol, les cares de felicitat, el tercer temps sobre la taula amb cavallets, les bromes, les rialles compartides, les ganes d’ajudar, el rugbi …

The Man of the Match; Jordi Soler, que amb els seus escassos mesos d’aprenentatge és capaç de escapar-se de la línia, com va fer en un parell d’ocasions, a tota velocitat, deixant enrere un rastre de rivals.

No queda més que agrair a l’AR La Tordera i donar-lis l’enhorabona per l’organització d’aquesta entranyable festa de veïns. GRÀCIES

Per la resta, proper objectiu; Santa Coloma. Ens veiem a la propera trobada i on us plagui.

 

Van jugar: Nacho, Lorenzo, Jordi, “Lomu” (Gerard), Puig (Joan), Gabriel, “Pizza” (Marti), Pau, Martí, Zenón i el S16 Roc.

FORÇA FALCONS !!!
FORÇA RUGBI !!!

 

Albums de fotos