Dissabte passat 03/06/17, va tenir lloc la Primera Trobada d’Escoles de Rugbi del Maresme, Vila Arenys de Mar. Van participar les escoles de C.R. Alella, R.C. Mataró, Associació de Rugbi La Tordera i de l’escola ASRUG SCRUM d’Arenys de Mar. La meteorologia, sol i altes temperatures, acompanyats de la calor d’amics i familiars a les grades, es donaven tots els ingredients per passar una jornada perfecta per al rugbi.

Aquesta trobada, que es va desenvolupar al Camp Municipal d’Esports “Bernat Coll” d’Arenys de Mar, va començar a les 10: 00hrs amb la presentació dels equips i paraules d’agraïment de l’entrenadora Coral Alcaraz, als clubs assistents, així com empreses col·laboradores i Ajuntament d’Arenys de Mar.

Després de pactar les escoles participants partits i categories, comença la lligueta triangular de les categories S10 i S12, entre els clubs de R.C. Mataro + C.R. Alella, A.R. La Tordera i ASRUG SCRUM i un partit de S14 i S16 entre R.C. Mataro vs C.R. Alella. Aquest ultim un partit intens, on es va poder observar la qualitat tècnica i decisió de tots dos equips. En un moment del partit es va lesionar en el múscul pectoral dret el jugador de R.C. Mataro Nico Miranda, un jugador S14 fort i molt brau, va ser retirat del camp per personal sanitari.

Ha estat una experiència nova i molt formativa per al conjunt de persones que eren responsables de l’organització de l’esdeveniment. La nostra intenció era donar a conèixer aquest, el nostre esport a la Vila d’Arenys de Mar, i facilitar el contacte amb els clubs i escoles de la comarca, per a col·laborar en la promoció i difusió del rugbi en els nostres municipis, creant esdeveniments o situacions que facilitin l’exposició i diversió tant dels nostres jugadors com dels assistents a aquests esdeveniments.

Després de finalitzar els partits, vam passar a lliurar unes medalles a cada jugador participant, així com trofeu a cada escola col·laboradora, en record i agraïment.

Després de la dutxa, un tercer temps reconfortant, on vam poder compartir experiències i vam donar compte del pica-pica i refrescs.

Agrair a les Escoles del Club Rugbi Alella, Rugby Club Mataró i Associació Rugbi la Tordera, la presència i disposició que van facilitar el desenvolupament de l’esdeveniment, així com a la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Arenys de Mar i les empreses Óscar i Sergi Obres i Construccions, SL, Vintage Cafè Arenys, fruites Casa Ametller i equipació esportiva Indomables, amb la seva col·laboració va possibilitar la celebració de l’esdeveniment.

FORÇA FALCONS !!!
FORÇA RUGBI !!!

 

 

Galeria fotos ASRUG SCRUM

Galeria fotos A.R. La Tordera