Ha conclòs la segona edició de la Trobada d’Escoles de Rugbi Vila d’Arenys, que va tenir lloc al Camp Municipal d’Esports “Bernat Coll”. Aquesta Trobada que va començar tímidament, volem que es consolidi en el calendari dels nostres veïns. La Trobada d’Escoles de Rugbi Vila d’Arenys, va néixer amb la idea de poder donar major competitivitat i visibilitat, a les escoles de rugbi dels clubs de la comarca: Club Rugby Alella, Rugby Club Mataró, Associació de Rugbi la Tordera i nosaltres, l’Associació esportiva de rugbi “SCRUM” d’Arenys de Mar.

De l’edició de l’any passat, la Trobada ha anat creixent, tant en qualitat, com en nombre de participants, amb una clara projecció i promoció del rugbi base. D’aquesta manera, aquest any s’ha incorporat el Rugby Club Begues.
Fer menció especial als nois del club beguetà, han hagut de salvar una distància quilomètrica (gairebé 160 km, entre anada i tornada), per participar en la Trobada d’Escoles. La participació, han ofert uns fantàstics resultats.

La Trobada s’inicia a les 10:30h, després de la presentació d’equips, escalfament i pactar grups i partits. El camp es divideix en dos espais, els EDR i S14 en el costat dret i els S16 i S18 a la banda esquerra.
En el grup S14, s’opta per 4 equips de 5 o 6 integrants, en partits de 15 min totals. En el grup S16 i S18, s’opta per 2 equips de 10 integrants, que van jugar en temps de 20min.
Es va poder veure un alt nivell de rugbi i condició física en tots els equips, mostrant una gran progressió. I especial menció als S16 i S18, que van jugar amb força i ganes, gaudint els jugadors així com els espectadors presents.

Després de la dutxa, un tercer temps reconfortant, on vam poder compartir experiències i vam donar compte del pica-pica i refrescs.

Felicitar i agrair als nostres amics i companys de les Escoles, del Club Rugbi Alella, Associació Rugbi la Tordera i Rugby Club Begues la presencia i disposició que van facilitar el desenvolupament de l’esdeveniment, així com a la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Arenys de Mar i els empreses Vintage Cafè Arenys, DNLC Seguretat i equipació esportiva Indomables, amb les seves col·laboracions van possibilitar la celebració de aquesta Trobada.

 

 

FORÇA RUGBI !!!

FORÇA FALCONS !!!