Dissabte passat de 20 de Gener a les instal•lacions del Camp Municipal d’Esports “Bernat Coll” a Arenys de Mar, va tenir lloc la Trobada d’escoles de Rugbi per a les categories S8, S10, S12 i S14, que van aconseguir aplegar més de 150 apassionats de l’esport de la pilota ovalada.

Rugby Club Badalona, Club Rugby Spartans Granollers, Rugby Club Mataró i nosaltres els anfitrions, han estat els clubs que han participar de l’esdeveniment que pretén donar minuts als nois/es del diferents equips per a posar en pràctica tots els aprenentatges adquirits a els entrenaments setmana rere setmana.

Els partits van ser arbitrats per jugadors sèniors i entrenadors dels equips assistents, i d’aquesta manera estrenyen lligams i aprenentatges amb els més petits del club.

Després de pactar l’escoles participants partits i categories, comença la lligueta triangular de les categories S10 i S12, És va poder observar la qualitat tècnica i decisió de tots els equips. A esmentar l’habilitat i actitud de dos jugadors del CR Spartans, Marius Vázquez i Roberto Sardelli, amb gran assimilació de moviments i decisió en les accions.

La jornada finalitza amb el Tercer Temps en què locals i visitants han pogut gaudir de l’àpat amb companys, adversaris i familiars.

    

A tots vosaltres, jugadors, educadors, arbitres, Pares i Mares MOLTES GRACIES per fer de aquest esport una passió.

FORÇA FALCONS !!!
FORÇA RUGBI !!!

 

GALERIAS DE FOTOS

Flickr