Política de privadesa

POLÍTICA DE PRIVADESA I PROTECCIÓ DE DADES

Qui som

La responsable del tractament de les dades recaptades a través dels llocs web http://asrug.org/ , (d’ara endavant, la “Web” o el “Lloc web”) és l’ASSOCIACIÓ ESPORTIVA DE RUGBI “SCRUM”, amb C.I.F. nº G66541707, amb domicili en Montal, 4 local 3, 08350 Arenys de Mar, Barcelona, i figura inscrita, com a club esportiu, en el Registre d’Entitats Esportives de la Generalitat de Catalunya amb el número 17459. D’ara endavant ASRUG “SCRUM”.

Pots posar-te en contacte amb ASRUG “SCRUM”, per a qualsevol aspecte relacionat amb aquesta política de privadesa, en l’adreça de correu electrònic: rugby@asrug.org

Per què recollim dades personals i quant de temps.

2.- Finalitat del tractament de les dades personals:
2.1. Amb quina finalitat tractarem les teves dades personals? En ASRUG “SCRUM” tractarem les teves dades personals, recaptats a través del Lloc web amb les següents finalitats:
1. a) En cas de contractació dels béns i serveis oferts a través del Lloc web, per mantenir la relació contractual i societària, així com la gestió, administració, informació, prestació i millora del servei.
2. b) Enviament d’informació sol•licitada a través dels formularis disposats en el Lloc web.
3. c) Remetre butlletins (newsletters), així com comunicacions de promocions i/o publicitat del Lloc web i del sector del Màrqueting Digital.
Et recordem que pots oposar-te a l’enviament de comunicacions per qualsevol via i a qualsevol moment, remetent un correu electrònic a l’adreça de correu electrònic indicada anteriorment.
Els camps d’aquests registres són d’emplenament obligatori, sent impossible realitzar les finalitats expressades si no s’aporten aquestes dades.
2.2. Per quant temps es conserven les dades personals recaptades? Les dades personals proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o societària o no sol•licitis la seva supressió i durant el termini pel qual poguessin derivar-se responsabilitats legals pels serveis prestats.

3.- Legitimació:

El tractament de les teves dades es realitza amb les següents bases jurídiques que legitimen el mateix:
1. a) La sol•licitud d’informació i/o la contractació dels serveis de ASRUG “SCRUM”, els termes dels quals i condicions es posaran a la teva disposició en tot cas, de forma prèvia a una eventual contractació.
2. b) El consentiment lliure, específic, informat i inequívoc, mentre que t’informem posant a la teva disposició la present política de privadesa, que després de la lectura de la mateixa, en cas d’estar conformi, pots acceptar mitjançant una declaració o una clara acció afirmativa, com el marcat d’una casella disposada a aquest efecte.
En cas que no ens facilitis les teves dades o els facis de forma errònia o incompleta, no podrem atendre la teva sol•licitud, resultant del tot impossible proporcionar-te la informació sol•licitada o dur a terme la contractació dels serveis.

4.- Destinataris:

Les dades no es comunicaran a cap tercer aliè a ASRUG “SCRUM”, excepte obligació legal.
Com a encarregats de tractament, tenim contractats els següents proveïdors de serveis, que s’han compromès al compliment de les disposicions normatives d’aplicació en matèria de protecció de dades, al moment de la seva contractació:
– EVIDALIA WEB, S.L. (identificat amb la marca comercial Evidalia Hosting), amb domicili en C/ Església 84, 46812 – Aielo de Malferit – València – Espanya, amb CIF B97416192, que proporciona els serveis d’allotjament web (hosting). Es pot consultar la política de privadesa i altres aspectes legals d’aquesta companyia al següent enllaç: https://www.evidaliahost.com/privacidad/

– Web Agile S.a.s. vaig donar Fietta Roberto. (Identificat amb la marca comercial The Newsletter Plugin), amb domicili en VIA TRIESTE, 8, 36065, Mussolente, Vicenza, Itàlia, que proporciona els serveis de CRM per a la gestió de contactes i clients, així com la creació de campanyes de mail màrqueting.
Es pot consultar la política de privadesa i altres aspectes legals d’aquesta companyia als següents enllaços:
https://www.thenewsletterplugin.com/documentation/gdpr-compliancy

Les dades personals facilitades a través dels formularis del Lloc web, són tractats per a la prestació dels serveis de ASRUG “SCRUM”, així com per a l’enviament de comunicacions comercials o informatives mitjançant l’ús de l’eina que aquesta companyia facilita, la qual cosa comporta que les dades introduïdes són transferits als servidors de la citada companyia, suposant una transferència internacional de dades a Itàlia, que l’usuari consent de manera expressa amb l’acceptació de la present política de privadesa.

– Google LLC, amb domicili en 1600 Amphitheatre Parkway, 94043, Mountain View (Califòrnia), Estats Units, que presta els serveis de GSuite, consistents en serveis de computació en el núvol i de correu electrònic.
Es pot consultar la política de privadesa i altres aspectes legals d’aquesta companyia al següent enllaç: https://www.google.com/intl/es/policies/privacy/

Google participa i ha certificat el seu compliment amb el marc de l’acord entre EUA i la Unió Europea denominat Privacy Shield, havent-se compromès a sotmetre tota la informació personal rebuda de països membres de la Unió Europea als principis derivats del Privacy Shield.
Pots obtenir més informació sobre el Privacy Shield a la web del Departament de Comerç dels EUA: https://www.privacyshield.gov/welcome
Així mateix, pots comprovar l’adhesió de Google al Privacy Shield al següent enllaç: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001l5aai&status=active

De manera ocasional, als usuaris que estiguin subscrits en el nostre butlletí (newsletter) i també estiguin donats d’alta en Facebook, els oferirem contingut promocional de ASRUG “SCRUM” a través de la citada xarxa social.

5.- Drets:

Com interessat que ens has proporcionat les teves dades personals, tens ple dret a obtenir confirmació sobre si en ASRUG “SCRUM” estem tractant les teves dades personals, i en concret estàs facultat per exercitar els següents drets que la normativa en matèria de protecció de dades et reconeix, conforme al previst en la mateixa:
• Dret d’ACCÉS a les teves dades personals
• Drets de sol•licitar la RECTIFICACIÓ de les dades inexactes
• Dret de sol•licitar la seva SUPRESSIÓ quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessaris per a les finalitats que van ser recollits.
• En determinades circumstàncies, podràs sol•licitar la LIMITACIÓ DEL TRACTAMENT de les teves dades, en aquest cas únicament els conservarem per a l’exercici o la defensa de reclamacions.
• En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran exercitar el seu dret d’OPOSICIÓ al tractament de les seves dades. Deixarem de tractar les dades, salvo per motius legítims imperiosos, o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions.
• En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la teva situació particular, podràs sol•licitar el seu dret a la PORTABILITAT de les dades.

Podràs exercir tals drets dirigint una comunicació a l’adreça postal i/o de correu electrònic que es fa constar a l’apartat “Qui som”
A més, en cas que s’hagi vulnerat qualsevol dels teus drets, l’interessat té dret a presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD), en C/ Jorge Juan, 6, 28001-Madrid o a través de la seu electrònica de l’AEPD: https://sedeagpd.gob.es/sede-electronica-web/