El proper dissabte 2 de juny de 2018, organitzarem la Segona Trobada d’Escoles de Rugbi, Vila d’Arenys, al Camp Municipal d’Esports “Bernat Coll”. Serà una jornada on nens i escoles de rugbi ens coneixerem i compartirem una divertida jornada de rugbi, en companyia d’amics i familiars.

Amb la intenció de fomentar el rugbi, la trobada d’escoles de rugbi es divideix en dues fases. Una primera Fase d’entrenaments i escalfaments, que agrupa els equips de les escoles de rugbi convidats. I la Fase de Partits, que es disputa per categories des de la S08 fins la S16 i on podran mesurar-se les escoles de rugbi, confirmades de moment, de Tordera, Alella, Begues i la ASRUG.
El programa inicial serà:

  • 09:30 Obren vestidors
  • 10:00 Presentació equips al camp
  • 10:30 Inici lligueta triangular d’equips
  • 12:30 Fi lligueta equips
  • 13:00 Tercer temps

Es una gran possibilitat de viure una experiència inoblidable, combinant el rugbi amb la diversió i el turisme, tant per als jugadors com els seus familiars i per a tots els aficionats que s’acosten al camp.

Desitjant que la infraestructura de la Trobada i col·laboradors facilitin poder gaudir d’un bon esdeveniment esportiu, gràcies a tots els participants i col·laboradors del mateix.

Us esperem el 2 de Juny.